onsdag 13 juni 2012

Det var värst

... vad jag fortsätter att blogga här på bloggen. Bloggen som is no more. Tja, hannalans.se är inte upplagd ännu, och Söderomstan är svårarbetat. Och jag är tvungen, jo faktiskt, att lägga upp följande YouTubeklipp. Min f.d. granne från USA är kapellmästare i en av världens bästa orkestrar. Här spelar han solo. Kolla fingrarna, shit, vad de rör sig! Vilket ljud, vilken musiker! Och ja, det är en Stradivarius han spelar på. (Gjorde han i alla fall förr, och varför skulle han ha bytt ner sig ...?)


tisdag 12 juni 2012

Vad i hela helvete?

Om jag hade varit tekniskt kunnig så hade jag nu haft en blogg på hannalans.se. Då hade jag kunnat spy ur mig detta inlägg där istället. Eftersom jag inte är tekniskt kunnig,vad gäller nätet i alla fall, så måste jag spy ur mig här. På bloggen som inte finns längre. Typ.

Men läs här. Vad i hela helvete? Ska killar nu kunna hävda att de S O V när de genomförde en våldtäkt och på så sätt slippa straff??? Är brottet begånget eller inte, där borde väl utgångspunkten vara? Vad är det för jävla jurister och politiker som låter detta passera???

MORR!!!

lördag 9 juni 2012

Nu flyttar jag!

Nu hoppar jag av Blogspot! Fortsättningsvis kommer jag ha två bloggar. En lokalblogg och en om författarskapet m.m. Den om författandet (hannalans.se) hoppas jag kunna öppna imorgon, det beror på hur mycket tid det blir över efter mötet med Egenutgivarna. Hur trött kvinna blir, hur mycket sömn kvinna behöver. Men framförallt hur mycket av sin mamma som sonen behöver. Det är ju så tid mäts efter att man fått barn. Kommer det hänga i sig hela livet, eller fasar biologin ut den kopplingen långsamt fram tills de anses klara sig själva? Ska bli intressant att se. :)

Kram alla som hängt här och varmt välkomna till mina andra bloggar!

torsdag 7 juni 2012

Nej

Nej jag är f o r t f a r a n d e inte tillbaka. Måste bara länka till ett recept som ju verkar helfestligt och så udda att det bara måste vara gott, eller hur?

Förresten så är jag tillbaka till helgen, men då på annan webbadress. Måste förnya mig själv känner jag. Jag kommer att byta till två olika bloggar. En som endast handlar om skrivandet, mitt förlag och planerade utgivningar, samt en annan mer lokal blogg.

Jag länkar i helgen!

fredag 1 juni 2012

Pinterest

Nej, jag är inte tillbaka. Jag måste bara lägga upp några bilder här för att sedan kunna föra över dem till Pinterest ...




Måste förresten boktipsa lite nu när jag ändå är här: Anders De la Motte! Har precis läst ut Buzz och väntar med spänning på den tredje: Bubble. Men läs den första, Geim, först, annars är det nog lite svårt att hänga med i svängarna. Mångamånga svängar. I hög hastighet.

Och HÄR ett recept på hemmagjorda Snickers! (Oj, vad man hittar på Pinterest!)